| | |
| | | "theme.purple": "Fioletowy", |
| | | "theme.green": "Zielony", |
| | | "theme.blue": "Niebieski", |
| | | "theme.colorful": "Kolorowy" |
| | | "theme.colorful": "Kolorowy", |
| | | "usageTips.closeReminder.title": "Pokaż wskazówki ponownie później", |
| | | "usageTips.closeReminder.message": "Możesz ponownie wyświetlić wskazówki w Ustawienia > Ogólne, odznaczając „Ukryj wskazówki użycia”.", |
| | | "usageTips.closeReminder.doNotRemind": "Rozumiem. Nie przypominaj ponownie, gdy zamknę wskazówki.", |
| | | "usageTips.closeReminder.previewCallout": "Odznacz tę opcję, aby ponownie pokazać wskazówki" |
| | | } |